Logo da.boatexistence.com

Hvad er en skridtraket?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en skridtraket?
Hvad er en skridtraket?

Video: Hvad er en skridtraket?

Video: Hvad er en skridtraket?
Video: ER DEM, DER KOMMER FRA STREET GANGES DEN NYE BIKER? 2024, Juli
Anonim

Crotch raket er slang for en racermotorcykel, en sportscykel med en aerodynamisk kropsform, der får rytteren til at læne sig frem og ned. Den er bygget til hastighed, ikke komfort. En af de hurtigste, en Suzuki Hayabusa, kan køre fra 0 til 60 mph på under 2,5 sekunder og har en tophastighed på næsten 250 mph.

Hvad hedder skridtraketter?

Hvad er en skridtraket? En skridtraketmotorcykel – som også omtales som en supersportsmotorcykel – er en højhastigheds, højtydende forbrugerversion af en racermotorcykel. Den har reduceret vægt, øget kraft for hurtig acceleration og smidig håndtering. Den kan nå hastigheder på 190 mph.

Er en Kawasaki Ninja en skridtraket?

For disse ryttere er der mindre skridtet raketter som Kawasaki Ninja 400 eller bevæger sig lidt op i Kawasaki 650. Disse to mindre skridtraketter bliver ofte kørt af begyndere. Men som vi nævnte tidligere er der undtagelser, og disse motorcykler er bare den foretrukne cykel for mange ryttere.

Er en skridtraket behagelig at køre på?

Jeg kørte på en sportstourcykel i årevis (99 katana 600), den var faktisk bemærkelsesværdig komfortabel. På en sportstur kan du køre på den som en standardcykel (sidder lige op) eller skubbe numsen tilbage, læne dig over og køre på den som en sportscykel i snoede tider.

Hvor meget koster en skridtraket?

Med skridtraketter starter så lavt som $2000,00 og selvfølgelig går du op derfra, når du køber vores brugte skridtraketter, vil du finde en billig skridtraket, som du nemt kan råd.

Anbefalede: