Logo da.boatexistence.com

Skal cricket skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal cricket skrives med stort?
Skal cricket skrives med stort?

Video: Skal cricket skrives med stort?

Video: Skal cricket skrives med stort?
Video: Should Capitals get an overseas bowler for a batter? 2024, Kan
Anonim

Men navnene på årstiderne er ikke skrevet med stort: Ligesom cricket spilles baseball om sommeren. … (c) Navne på sprog skrives altid med stort bogstav.

Er Sports Cricket brugt med store bogstaver?

Substantivet 'cricket' er et almindeligt navneord. Det er ikke et egennavn. Navnene på sportsgrene er alle almindelige navneord, såsom 'tennis', 'basketball' og…

Hvorfor er cricket et egennavn?

Cricket, uanset om det er et insekt eller en sport, er det et almindeligt substantiv. Egennavne er det, der refererer til unikke entiteter såsom sted, navn, ting, ideer, objekter osv., der norm alt placeres i stort format og ikke tages som en artikel.

Skal navne på spil skrives med stort?

Mærkenavne på varemærkebeskyttede spil som Monopoly, Scrabble og Chutes and Ladders er med store bogstaver, men bemærk, at det ikke nødvendigvis er at bruge registreringssymboler med dem. … Navne på spil som f.eks. pool og dens varianter, bordfodbold, airhockey og anden bordunderholdning bør ikke skrives med store bogstaver.

Skal sport bruges med store bogstaver?

SPORTSHOLD: Du behøver ikke at skrive navnene på sporten med store bogstaver "Mændenes basketballhold har en høj canadier på listen" er forkert. Det skulle være "Herrebasketholdet har en høj canadier på listen." Flere regler for brug af store bogstaver: "mesterskab", "regionaler" osv.

Anbefalede: