Logo da.boatexistence.com

Vil gerbera daisy komme tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Vil gerbera daisy komme tilbage?
Vil gerbera daisy komme tilbage?

Video: Vil gerbera daisy komme tilbage?

Video: Vil gerbera daisy komme tilbage?
Video: How to Crochet a Daisy Granny Square Blanket the EASY Way! 2024, Kan
Anonim

Gerber-margueritter kommer tilbage hvert år i tropiske klimaer. De betragtes som stauder i USDA-dyrkningszone 9 til 11. De vil også vokse i zone 6 til 8, men vil dø ved den første frost -- så i disse områder betragtes de som etårige.

Kommer Gerbera-margueritter tilbage hvert år?

Gerbera tusindfryd (Gerbera jamesonii) er møre stauder og vil vokse året rundt i USDA-zonerne 8-11, men du kan nyde dem om foråret og sommeren i ethvert klima.

Kan du beholde gerbera-margueritter vinteren over?

Du kan behandle en gerbera som en almindelig indendørs plante, eller du kan lade den gå delvist i dvale i vintermånederne. … Grav gerbera-marskindet, kom den i en beholder fyldt med potteblanding af høj kvalitet, og tag den indendørs, når nætterne falder til under 40 grader F.

Hvordan får jeg min gerbera daisy tilbage?

Instruktioner

  1. Her er tricket: cirka en tomme under bunden af blomsterhovedet, stik en nål (jeg brugte en større nål) gennem stilken og træk den lige ud igen; det var det!
  2. Placer i ferskvand og vent bare på, at magien sker.

Kommer pottede gerbera-margueritter tilbage?

A: Gerbera-margueritter er faktisk flerårige blomster i varmere klimaer, såsom Californien og deres hjemlige Sydafrika. De vil opføre sig som enhver anden staude i deres hjemlige omgivelser, dvs. de blomstrer i flere uger om året om sommeren og derefter blomstrende resten af sæsonen, før de går i dvale om vinteren.

Anbefalede: