Logo da.boatexistence.com

Hvorfor lugter raclette så dårligt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor lugter raclette så dårligt?
Hvorfor lugter raclette så dårligt?

Video: Hvorfor lugter raclette så dårligt?

Video: Hvorfor lugter raclette så dårligt?
Video: Tatarisk køkken! Talkysh-keleve og guldnudler Zukhra fra Arsk 2024, Kan
Anonim

Racletteost er halvblød og er lavet af komælk. … Denne teknik tillader et gæstfrit miljø for visse bakterier, hvilket giver oste med vasket svær deres tydelige "stinkende" lugt og smag. Dens navn kommer fra det franske ord "racler", som betyder at skrabe [1].

Hvordan slipper du af med raclettelugt?

I sin naturlige tilstand vil raclettes aroma være afskrækkende for alle undtagen de mest ivrige tilhængere af Limburger. Men smelt osten ved siden af en åben ild, og den berygtede lugt forsvinder.

Hvordan ved jeg, om min raclette er blevet dårlig?

Ost: Det lugter som sur mælk. Hvis du får øje på skimmelsvamp på en hård ost, er det generelt sikkert at skære den mugne del af og spise resten, da sporerne sandsynligvis ikke har spredt sig gennem osten.

Er Raclette funky?

Denne fantastiske komælksost har en vidunderlig cremet tekstur og en s alt, let sødlig, let nøddeagtig smag, ikke ulig Gruyere. Den er ret aromatisk og bliver mere skarp, jo længere ostehjulet er lagret. Lad dog ikke lugten narre dig; raclette smager ikke så stærkt, som den lugter.

Hvad er den ost, der lugter mest?

Hvis du har læst noget om stinkende ost, ved du måske, at en bestemt fransk ost fra Bourgogne, Epoisse de Bourgogne, norm alt får topkarakterer for at være den mest ildelugtende ost i verdenen. Lagret i seks uger i s altlage og brandy er den så skarp, at den er forbudt i fransk offentlig transport.

Anbefalede: