Har du glemt lag af frygt?

Indholdsfortegnelse:

Har du glemt lag af frygt?
Har du glemt lag af frygt?

Video: Har du glemt lag af frygt?

Video: Har du glemt lag af frygt?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Oktober
Anonim

For den hængelåste boks på bordet med "Har du glemt" skrevet henover den i sort maling, skal du indtaste koden 906 (svarende til den dato, du fandt cirklet tidligere på en gul kalender med en seddel for ikke at glemme datoen).

Kan du tabe dig i lag af frygt?

Nej, slet ikke Men det største fejltrin i designet af efterfølgeren er den anden måde, hvorpå du kan dø i Layers of Fear 2. Uden at spoile for meget, der er en fjende i spillet, som, når du ser dig, vil jage dig ubønhørligt, og hvis den fanger dig, dør du.

Er lag af frygt svære?

Gameplayet er enkelt, og puslespillet er aldrig udfordrende nok til, at Layers of Fear 2 kan betragtes som et svært spil.… Et sådant stort puslespil involverer at flytte lyset i en projektor for at skabe en dør, et andet kræver, at spilleren affyrer en kanon og følger lyset, som projektilerne skaber.

Er lag af frygt 1 og 2 forbundet?

Layers of Fear 2 er efterfølgeren til Layers of Fear lavet af Bloober Team og udgivet af Gun Media.

Hvad skal du gøre i lag af frygt?

In Layers of Fear styrer - spilleren en psykologisk forstyrret maler, der forsøger at færdiggøre sit magnum opus, mens han navigerer i et victoriansk palæ og afslører hemmeligheder om sin fortid Gameplayet, præsenteret i førstepersonsperspektiv, er historiedrevet og kredser om puslespilsløsning og udforskning.

Anbefalede: