Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen i pladeoptræden og på bats?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen i pladeoptræden og på bats?
Hvad er forskellen i pladeoptræden og på bats?

Video: Hvad er forskellen i pladeoptræden og på bats?

Video: Hvad er forskellen i pladeoptræden og på bats?
Video: Shape vs. Appearance | Appearance Matching 2024, Juni
Anonim

Definition. Et officielt at-bat kommer, når en batter når base via en markspillers valg, et hit eller en fejl (ikke inklusive catchers interference), eller når en batter bliver sat ud på et ikke-offer. (Hvorimod et pladeudseende refererer til hver fuldførte turbatting, uanset resultatet.)

Hvad betragtes som en pladeudseende?

Definition. En pladeoptræden refererer til en dejs tur ved pladen … En dej får ikke en pladeoptræden, hvis en løber bliver smidt ud på baserne for at afslutte inningen, mens han er i bat, eller hvis det spilvindende løb scorer på en bold, vild bane eller afleveret bold, mens han er på bat.

Hvilke pladeoptrædener tæller ikke som ved flagermus?

Slagspillere vil ikke modtage kredit for et slagspil, hvis deres pladeoptrædener slutter under følgende omstændigheder: De modtager en base på bolde (BB). De bliver ramt af en pitch (HBP). De slår en offerflue eller en offerbunt (også kendt som offerslag).

Hvad er forskellen mellem PA og AB?

A Plate Appearance (PA) tælles, når en spiller fuldfører deres batting-tur, uanset resultatet. Et At-Bat (AB) er enhver pladeoptræden, der resulterer i et hit, fejl, markspillerens valg eller et ikke-offer out. Ethvert andet resultat af en pladeoptræden tæller ikke som en At-Bat.

Er et strejke ud et slag?

I baseball eller softball sker der en strikeout (eller strike-out) når en batter får tre slag i løbet af en gang ved bat. Det betyder norm alt, at dejen er ude.

Anbefalede: