Logo da.boatexistence.com

Hvordan forbinder man clearinghouse til fmcsa-portalen?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan forbinder man clearinghouse til fmcsa-portalen?
Hvordan forbinder man clearinghouse til fmcsa-portalen?

Video: Hvordan forbinder man clearinghouse til fmcsa-portalen?

Video: Hvordan forbinder man clearinghouse til fmcsa-portalen?
Video: How to Fix Error 403 (Forbidden) in Any Web Page in Google Chrome 2024, Kan
Anonim

fmcsa.dot.gov/ log på, og indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på FMCSA-portalen. Vælg Min profil under Kontostyring. Vælg fanen Portalroller/ USDOT. På USDOT-listen skal du vælge det USDOT-nummer, du vil knytte til din Clearinghouse-konto.

Hvordan konfigurerer jeg fmcsa Clearinghouse?

Besøg https://clearinghouse.fmcsa.dot.gov, og klik på Registrer. Under login.gov-registreringsprocessen, efter 15 minutters inaktivitet, nulstiller den aktuelle side alle oplysninger, der er indtastet i datafelter. Klik på Opret en konto på login.gov-logonskærmen. 2 3 Indtast din e-mailadresse, og klik på Send.

Skal jeg registrere mig hos fmcsa Clearinghouse?

Chauffører er ikke forpligtet til at tilmelde sig Clearinghouse En chauffør skal dog være registreret for at give elektronisk samtykke i Clearinghouse, hvis en kommende eller nuværende arbejdsgiver skal udføre en fuld forespørgsel på chaufførens Clearinghouse-registrering - dette inkluderer alle forespørgsler før ansættelse.

Hvordan registrerer jeg min virksomhed hos Clearinghouse?

1 Besøg https://clearinghouse.fmcsa.dot.gov/ og klik på Register Under login.gov-registreringsprocessen, efter 15 minutters inaktivitet, vil den aktuelle side rydde alle oplysninger, der indtastes i datafelter. Klik på Opret en konto på login.govs login-skærm.

Hvordan registrerer du en virksomhedsembedsmand på fmcsa-portalen?

Gå til https://portal.fmcsa.dot.gov/login • Klik på linket "For at registrere en portalkonto, klik venligst her." • Vælg "Virksomhedsbruger" på næste side, og klik på "Næste"." • Indtast USDOT-nummeret i feltet, og klik på "Opslag." Firmaets officielle…., " der er ikke en portalkonto tilknyttet dette USDOT-nummer.

Anbefalede: