Logo da.boatexistence.com

Sklutte kinshuk og shivya?

Indholdsfortegnelse:

Sklutte kinshuk og shivya?
Sklutte kinshuk og shivya?

Video: Sklutte kinshuk og shivya?

Video: Sklutte kinshuk og shivya?
Video: Episode 10 of ShowbizWithVahbiz featuring Shivya Pathania and Kinshuk Vaidya 2024, Kan
Anonim

En kilde tæt på parret informerer os: Kinshuk og Shivya gik fra hinanden for noget tid siden, men fortsætter med at være venner. De ønsker ikke at indrømme det offentligt, da de ikke ønsker at såre hinandens familier, som de respekterer enormt.”

Er Shivya og Kinshuk stadig kærester?

Efter rapporterne om deres affære begyndte at gå rundt, i september 2019, mens hun skød efter Ram Siya Ke Luv Kush, havde Shivya sagt, at hun er forelsket i Kinshuk og planlægger at elske ham resten af sit liv. Men ifølge den seneste buzz, parret har sagt op.

Hvad er forholdet mellem Shivya Pathania og Kinshuk Vaidya?

Nu, ifølge rapporterne, har Kinshuk Vaidya og Shivya Pathania taget separate vejeDe holder mor på deres brud og har valgt at forblive venner. The Times of India nævnte i deres rapport, at Kinshuk og Shivya gik fra hinanden for noget tid siden, men fortsætter med at være venner.

Skal Shivya Pathania giftes?

På den personlige front har Kinshuk været kærester med sin Ek Rishta Saajhedari Ka-medspiller Shivya Pathania i lang tid. … Kinshuk og Shivya har set hinanden i mere end to år nu. De to ønsker at tage deres forhold langsomt, og har ingen planer om at blive gift snart

Blev Shivya og kinshuk delt?

En kilde tæt på parret informerer os: " Kinshuk og Shivya gik fra hinanden for nogen tid siden, men fortsæt med at være venner. De ønsker ikke at indrømme det offentligt, da de ikke ønsker at såre hinandens familier, som de respekterer enormt.” På sin side siger Kinshuk: "Jeg ved ikke, hvad der er med at gå fra hinanden.