Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev cullen skink opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev cullen skink opfundet?
Hvornår blev cullen skink opfundet?

Video: Hvornår blev cullen skink opfundet?

Video: Hvornår blev cullen skink opfundet?
Video: The Life Of Esme Cullen (Twilight) 2024, Kan
Anonim

I 1980'erne blev disse rester af oksekød svære at få fat i. Men på dette tidspunkt var Cullens havn en blomstrende fiskerihavn. Så folk i byen besluttede at bruge røget kuller i deres suppe. Ud fra dette blev den Cullen Skink, vi alle elsker i dag, skabt.

Hvad er cullen skink opkaldt efter?

Cullen skink, en af Skotlands mest berømte retter, er en solid suppe, der traditionelt er lavet med røget kuller. Navnet på denne suppe kommer fra Cullen, en lille by i den nordøstlige del af Skotland. Skink er den skotske betegnelse for en kno, skinneben eller oksekød, så de fleste supper lavet af disse dele blev kaldt skink.

Er cullen skink en saftige?

Cullen skink er en røget fiskesuppe fra Skotland, og det er uden tvivl en af de bedste chowders i verden. Det er let at lave, når først du har fingrene i den røgede fisk.

Hvad er Baxters cullen skink?

Cremet røget kullersuppe. En skotsk specialitet inspireret af landsbyen Cullen, lavet med håndudvalgt kuller fra vores fineste røgerier. … Skotske kartofler, løg og frisk dobbeltcreme kombineres derefter for at lave denne unikke specielle håndlavede suppe.

Hvilken slags fisk er Finnan Haddie?

Finnan haddie er en skotsk ret med røget kuller. Dette er en enkel, gammel familieopskrift, der kommer fra Maritimes - Canada. Vi har altid kaldt dette 'mælkefisken'.

Anbefalede: