Logo da.boatexistence.com

Hvordan blev lady tamayo en dæmon?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev lady tamayo en dæmon?
Hvordan blev lady tamayo en dæmon?

Video: Hvordan blev lady tamayo en dæmon?

Video: Hvordan blev lady tamayo en dæmon?
Video: Что такое КУБА СЕГОДНЯ? 🇨🇺 2024, Kan
Anonim

Muzan skjulte sine sande hensigter og tilbød at behandle Tamayos sygdom, og da hun naivt accepterede, konverterede han hurtigt hende til en Dæmon og lod hende løbe løbsk rundt i byen. Det bemærkes, at hun ikke kun dræbte sin mand og sine børn, mens hun var på amok, men også en række andre mennesker.

Hvorfor gjorde Muzan Tamayo til en dæmon?

Ligesom enhver anden dæmon plejede Tamayo at være et menneske, før hun blev forvandlet til en dæmon. Men som menneske stod hun over for en livstruende lidelse og var desperat efter en kur. Muzan kom til hende løj for hende om hendes kur Hun stolede på ham, og selvfølgelig var Muzans idé om at "kurere" hende at gøre hende til en dæmon.

Hvor gammel var Tamayo, da hun blev til en dæmon?

Efter at have erklæret at blive forvandlet til en dæmon af Muzan Kibutsuji, er hun mindst over 400 år gammel. Tamayo er en smuk kvinde med langt, mørkebrunt hår adskilt fra midten.

Hvad sker der med Lady Tamayo?

Med dæmondræbernes kamp mod Muzan, der raser videre i det seneste kapitel af Demon Slayer-mangaen, bliver Tamayo, dæmonen, der tog dæmondræbernes side, til sidst dræbt af Muzan.

Hvem er Dæmonen med Lady Tamayo-blod?

For eksempel havde Tsuzumi Mansion-dæmonen ved navn Kyogai en trommeblende Blood Demon Art, fordi han brændte for at spille trommer, da han var et menneske. Tamayos Blood Demon Art kommer fra hendes overnaturlige blod - hun er i stand til at trække sit blod og bruge det til at udføre besværgelser med fantastiske effekter.

Anbefalede: