Logo da.boatexistence.com

Er ryoko otonashi junko enoshima?

Indholdsfortegnelse:

Er ryoko otonashi junko enoshima?
Er ryoko otonashi junko enoshima?

Video: Er ryoko otonashi junko enoshima?

Video: Er ryoko otonashi junko enoshima?
Video: Ryoko and Junko - DIABLO [edit] flash warning? - Danganronpa zero spoilers 2024, Juli
Anonim

Ryoko er en hukommelsestab falsk identitet af Junko Enoshima Hun blev skabt efter The Tragedy of Hope's Peak Academy, da Yasuke Yasuke Yasuke Matsuda (松田 夜助 Matsuda Yasuke), er en elev i Hope's Peak Academy's Class 77-A med i Danganronpa Zero. Hans titel er Ultimate Neurologist (超高校級の「神経学者」chō kōkō kyū no "shinkei gakusha" lit. Super High School Level Neurologist). https://danganronpa.fandom.com › wiki › Yasuke_Matsuda

Yasuke Matsuda | Danganronpa Wiki

blev bedt om at afhøre Junko om hændelsen. I stedet hjalp han modvilligt Junko ved at teste procedurer for hukommelsessletning som forberedelse til Killing School Life of 78th Class.

Hvem sendes Junko med?

Danganronpa/Zero fokuserer på Ryoko Otonashi med hukommelsestab, der lærer om Junko og Mukuros onde gerninger. Det er senere afsløret, at Ryoko blot var et hukommelsestab for Junko skabt af hendes kærlighedsinteresse, Yasuke Matsuda; og den Junko, hun stødte på, var Mukuro i hendes forklædning.

Hvem er Junko Enoshima forelsket i?

Junko Enoshima & Yasuke Matsuda - Love is Despair. Yandere manga, Danganronpa junko, Danganronpa-karakterer.

Er Junko Enoshima forelsket i izuru?

Selvom deres forhold ikke vises som et romantisk,, mener nogle fans, at Izuru faktisk tiltrak Junko på en romantisk eller endda seksuel måde. Det er også teorien, der siger, at scenen, som i Izuru reddede Junkos liv, blev brugt til at vise, at han virkelig holder af hende, mere end han ønskede at vise.

Er izuru og Junko dating?

Selv om han ser ud til at være en allieret med Junko baseret på hendes ord, erkender Izuru i kapitel 0, at hun brugte ham i fortiden og ønsker at bruge hende, som hun brugte ham.… Men Izurus sande motiver forbliver uklare Deres forhold bliver udforsket lidt mere i Danganronpa 3 - Despair Arc.

Anbefalede: