Logo da.boatexistence.com

Tatoverer chris nunez på blækmester?

Indholdsfortegnelse:

Tatoverer chris nunez på blækmester?
Tatoverer chris nunez på blækmester?

Video: Tatoverer chris nunez på blækmester?

Video: Tatoverer chris nunez på blækmester?
Video: Fly ink by Chris Nunez 🎨 #tattooartist 2024, Kan
Anonim

Chris Nuñez er muligvis Miamis mest genkendelige blækambassadør. Ud over at tænde for reality-tv-blowouts Miami Ink og Ink Master, har tatovøren for nylig åbnet sit eget overraskende lavmælte sted, Handcrafted Miami (3438 N Miami Ave., Miami).

Tatoverer Chris Nunez stadig 2021?

Tattoo Shop-ejer og entreprenør

Nuñez og Miami Ink-alumner Ami James åbnede Love Hate Tattoos på Miami Beach, men Nunez er ikke længere involveret i forretningen. I øjeblikket fokuserer Nunez på filantropi omkring hans kærlighed til Amazonas regnskoven.

Hvad skete der med Chris Nunez på Ink Master?

Nuñez er stadig dommer på Ink Master, og han ejer stadig sin egen butik. Hans Paramount Network-biografi viser ham som partner i Ridgeline Empire, et indholds- og medieselskab med ansvar for Ink Skins og Upset Gentlemen, samt et animationsfirma med to serier under udvikling.

Tatoverer Chris Nunez?

Efter at have været graffitikunstner skiftede Núñez til tatovering, selvom han selv efter at have åbnet en tatoveringsbutik med venner fortsatte med at lave deltidsbyggeri. Han var ejer af Handcrafted Tattoo and Art Gallery i Fort Lauderdale, Florida.

Laver de permanente tatoveringer på Ink Master?

Ifølge Corey, på trods af at tidsbegrænsningen er en stor del af, hvordan dramaet i programmet er sat op, er det faktisk ret meaningless, når du er i der får tatoveringen for alvor. For en elimineringsudfordring kan kunstnere få 6 timer til at udføre deres arbejde. … Andre kunstnere gik endda over.

Anbefalede: