Logo da.boatexistence.com

Hvad er den nyeste nicholas sparks-bog?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er den nyeste nicholas sparks-bog?
Hvad er den nyeste nicholas sparks-bog?

Video: Hvad er den nyeste nicholas sparks-bog?

Video: Hvad er den nyeste nicholas sparks-bog?
Video: Nicholas Sparks on his new novel DREAMLAND 2024, Kan
Anonim

Denne komplette liste over Nicholas Sparks-bøger i rækkefølge starter med hans tidløse debut, The Notebook, til hans seneste romaner, Every Breath (2018) og The Return (2020).

Vil Nicholas Sparks udgive en ny bog i 2021?

Jeg tænker på at rejse mere end nogensinde nu, da planerne for efterårets udgivelse af min nye roman The Wish er ved at blive færdiggjort. Datoer og byer er ved at blive færdiggjort for min bogturné, og jeg kan ikke vente med at komme ud igen og se alle mine læsere og fans på farten igen.

Udgav Nicholas Sparks en bog i 2019?

Jeg er glad for at kunne meddele, at min nye bog The Return vil være tilgængelig i butikkerne 29. september! The Return er historien om Trevor Benson, en ortopædkirurg, der vender tilbage til New Bern, North Carolina, efter at han er blevet såret i Afghanistan og møder to kvinder, hvis hemmeligheder vil ændre hans liv.

Arbejder Nicholas Sparks på en ny bog?

Jeg er begejstret for at kunne dele den gode nyhed om, at min næste roman, The Wish, officielt udkommer til efteråret den 28. september!

Skriver Nicholas Evans stadig?

I de næste ti år skrev og producerede Evans en række film til tv og biograf. … Siden da har Evans skrevet yderligere fire romaner: The Loop, The Smoke Jumper, The Divide og hans seneste The Brave Han bor i det sydvestlige England i et 14. århundrede hus på bredden af floden Dart i Devon.

Anbefalede: