Hvorfor bruges amfolytter?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges amfolytter?
Hvorfor bruges amfolytter?

Video: Hvorfor bruges amfolytter?

Video: Hvorfor bruges amfolytter?
Video: Syrer, baser og amfolytter | Kemi C - 17 2024, Oktober
Anonim

Amfolytter bruges til at danne en pH-gradient i kapillæren, og proteinerne, der skal adskilles, migrerer (eller fokuseres) gennem amfolytmediet, indtil de bliver uladede ved deres pI værdier.

Hvorfor bruges amfolytter i IEF?

I IEF bevæger amfolytter sig i overensstemmelse med deres ladning under påvirkning af et elektrisk felt, i nærvær af en pH-gradient, indtil nettoladningen af molekylet er nul (f.eks. isoelektrisk punkt, pI). … Selv de simpleste amfolytter (f.eks. aminosyrer) kan skabe en pH-gradient og fungere som en isoelektrisk buffer.

Hvorfor er et isoelektrisk punkt vigtigt?

Det isoelektriske punkt er signifikant ved proteinrensning, fordi det repræsenterer pH-værdien, hvor opløseligheden typisk er minimal. … Denne polymer har unikke egenskaber til at sikre, at proteiner danner en pH-gradient, når du anvender et elektrisk felt på tværs af opløsningen.

Hvordan skaber amfolytter pH-gradient?

I CIEF skabes en heterogen pH-gradient inde i kapillæren ved at påføre spænding over bærer-amfolytter. Bredden af pH-gradienten afhænger af, hvilken serie af amfolytter der vælges. Amfolytter er kommercielt tilgængelige til at dække både brede og snævre pH-områder, som vist i figur 5.2.

Hvad er amfolytterkemi?

Amfolytter er forbindelser, der, når de opløses i vand (som i sig selv er en amfoter forbindelse) kan virke enten som syre eller som base.

Anbefalede: