Logo da.boatexistence.com

Hvornår åbner oglethorpe indkøbscenter?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår åbner oglethorpe indkøbscenter?
Hvornår åbner oglethorpe indkøbscenter?

Video: Hvornår åbner oglethorpe indkøbscenter?

Video: Hvornår åbner oglethorpe indkøbscenter?
Video: Oglethorpe mall opens 2024, Juni
Anonim

Oglethorpe Mall er et superregion alt indkøbscenter på Southside af Savannah, Georgia. Indkøbscentret er opkaldt efter general James Oglethorpe, grundlæggeren af Savannah, og har siden åbningen i 1969 udvidet til næsten en million kvadratfod. Blandt dets funktioner er adskillige restauranter, en food court og 118 butikker.

Hvornår åbnede Savannah Mall?

Savannah Mall er et lukket mødested på sydsiden af Savannah, Georgia. Indkøbscentret åbnede 29. august 1990 og er forankret af Bass Pro Shops, Dillard's og Target.

Hvad tid åbner Oglethorpe Mall for vandrere?

Mall walking

Gå din vej til et bedre helbred i Oglethorpe Mall! Nyd at gå i vores klimakontrollerede miljø. Mall dørene åbner kl. 10.00 for indkøbsrejsende hver dag.

Lukker Belk i Savannah?

Belk-varehuset i Savannah Mall meddelte, at det lukker i marts … "Vores virksomheds mål er at forbedre den investerede kapital, og Savannah Mall har bare ikke været et godt forretningstræk for os." Alle Belks medarbejdere er blevet tilbudt job i andre Belk-butikker.

Hvilke butikker er der i Oglethorpe Mall i Savannah?

Oglethorpe Mall har butikker som Belk, Sears, JCPenney, Macy's, Barnes & Noble, Macaroni Grill, Build-A-Bear Workshop, Forever 21, Buckle, Hollister Co, Old Navy, Cache og Stein Mart Vores familievenlige faciliteter omfatter en madbane med 800 pladser, familietoiletter og et blødt legeområde for børn.

Anbefalede: