Logo da.boatexistence.com

Hvornår slutter selvstudiet Sims 4?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår slutter selvstudiet Sims 4?
Hvornår slutter selvstudiet Sims 4?

Video: Hvornår slutter selvstudiet Sims 4?

Video: Hvornår slutter selvstudiet Sims 4?
Video: 20 Must-Know Tips And Tricks For Beginner Players | The Sims 4 Guide 2024, Kan
Anonim

For at afslutte selvstudiet skal du åbne Build Mode i øverste højre hjørne og snuse lidt rundt, inden du tager afsted. Når du gør det, vil fortælleren tale til dig en sidste gang, og selvstudiet slutter endelig. Det er op til dig, om du vil oprette en ny simmer, fortsætte med at spille med din nuværende simmer eller starte et helt nyt spil.

Hvordan slår jeg selvstudiet fra i Sims?

For at deaktivere dem, skal du lukke The Sims 4 (hvis du allerede har den åbnet). Højreklik derefter på The Sims 4 i dit Origin Game Library og vælg "Spilegenskaber". Tryk på ansøg, og du er klar til at spille The Sims 4 uden tutorials!

Hvor længe varer den ældste fase Sims 4?

På den normale levetid vil ældre altid leve til at være mindst 90 dage gamle, hvilket resulterer i, at det ældre stadie varer i minimum 16 dage før døden bliver en mulighed.

Kan ældre blive gravide Sims 4?

Men da teenagere ikke kan få adgang til interaktionen 'Try for Baby', er deres graviditetsmuligheder passive, indtil de bliver ung. mens i praksis kan ældste ikke blive gravide, selvom de besidder evnen til at "blive gravide ".

Hvordan slår du fri vilje fra i Sims 4?

@JJSISME Der er en mulighed, der kan dække det, du leder efter: Indtast et specielt spil gem > Spilmuligheder > Gameplay > og med autonomi indstillet til 'Fuld ', sæt kryds i boksen "Deaktiver autonomi for udvalgte simmere ".

Anbefalede: