Logo da.boatexistence.com

Bruger ect pwr mere gas?

Indholdsfortegnelse:

Bruger ect pwr mere gas?
Bruger ect pwr mere gas?

Video: Bruger ect pwr mere gas?

Video: Bruger ect pwr mere gas?
Video: Guns N' Roses - November Rain 2024, Kan
Anonim

ECT tænd/sluk-knappen ændrer bare skiftepunkterne på din bane. Dybest set, når den er tændt, vil den nedgear hurtigere og vil ikke skifte til et nyt gear så hurtigt, når den starter. Når den er slukket, skifter den til et højere gear hurtigere for at spare på benzin.

Kan du bruge ECT-strøm hele tiden?

Jeg er sikker på, at der ikke vil være nogen problemer ved at køre ECT. EPA-krav kræver, at alle fabrikanter gør deres motorer laveffekt for emissioner. Du burde have det fint med at bruge det hele tiden.

Hvad gør ECT PWR-knappen?

ECT er et akronym for elektronisk styret transmission, og ECT PWR-knappen er en funktion af den nydesignede transmission. Når den trykkes ned, vil ECT PWR-knappen justere skiftepunkterne, så du kan nå højere RPM-niveauer, før du skifter til næste gear.

Hvad betyder ECT-strøm på en Lexus?

ECT står for " Electronically Controlled Transmission", og at sætte denne kontakt i "Power"-tilstand vil ændre gearets skiftepunkter og gøre gashåndtaget mere responsivt. Den ændrer ikke noget ved fuld gas og ændrer ikke mængden af kraft, motoren laver.

Hvad betyder ECT-strøm Altezza?

ECT-knappen på din Toyota står for Electronically Controlled Transmission … Denne type transmissionssystem tillader dit Toyota-køretøj at skifte ved højere omdrejningspunkter. Derfor bør du helt sikkert bruge denne funktion, når som helst du har brug for at accelerere hurtigt.

Anbefalede: