Logo da.boatexistence.com

Er postkortdrabene på netflix?

Indholdsfortegnelse:

Er postkortdrabene på netflix?
Er postkortdrabene på netflix?

Video: Er postkortdrabene på netflix?

Video: Er postkortdrabene på netflix?
Video: Serial Killer Called Police Crying After Killing His Victims: The Weepy-Voiced Killer - LOP#89 2024, Juli
Anonim

The Postcard Killings Netflix udgivelsesdatoen for leje er den 7. juli 2020 og Redbox-udgivelsesdatoen er den 19. maj 2020.

Er postkortmorderen på Netflix?

Beklager, The Postcard Killings er ikke tilgængelig på amerikanske Netflix, men du kan låse det op lige nu i USA og begynde at se det! Med nogle få enkle trin kan du ændre din Netflix-region til et land som Canada og begynde at se canadisk Netflix, som inkluderer The Postcard Killings.

Hvor kan jeg se postkortdrab?

Lige nu kan du se The Postcard Killings på Hulu Plus. Du kan streame The Postcard Killings ved at leje eller købe på Vudu, Google Play og Amazon Instant Video.

Er The Postcard Killings baseret på en sand historie?

Nej, 'The Postcard Killings' er ikke en sand historie. Den er baseret på en bog skrevet af James Patterson og Liza Marklund med titlen 'The Postcard Killers'. … Marklund, der tidligere var en anerkendt journalist, fandt sin styrke inden for krimiskrivning.

Hvad er The Postcard Killings baseret på?

The Postcard Killings er en amerikansk krimifilm fra 2020 instrueret af Danis Tanović og med Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen og Cush Jumbo i hovedrollerne. Den er baseret på romanen The Postcard Killers fra 2010 af James Patterson og Liza Marklund.

Anbefalede: