Logo da.boatexistence.com

Har wigan et primark?

Indholdsfortegnelse:

Har wigan et primark?
Har wigan et primark?

Video: Har wigan et primark?

Video: Har wigan et primark?
Video: Vighnaharta Ganesh - विघ्नहर्ता गणेश - Ep 01 - 22nd August, 2017 2024, Kan
Anonim

Udbedt af modefans og værdisøgende både i Wigan, Primark er destinationsbutikken for denne sæsons musthaves. … Besøg din lokale Primark Wigan for fantastisk mode til fantastiske priser.

Hvornår åbnede Primark i Wigan?

Primark på Standishgate, Wigan. Åbner 24/10/13 kl. 9.00.

Har Primark åbent på helligdage?

Primark-butikker er åbne mellem kl. 9.00 og 19.00, og det er sandsynligt, at de fleste af deres britiske butikker vil handle på helligdage som sædvanlig, selvom nogle butikker kan har ændrede åbningstider. Du kan finde flere oplysninger på deres hjemmeside om din nærmeste filial og dens åbningstider.

Lukker butikker tidligt på helligdage?

I England og Wales kan små butikker (dvs. dem op til og med 280 m i kvadrat) operere på enhver dag eller time; Butikker, der er større end dette, skal lukke juledag og påskesøndag og skal holde sig til søndagens åbningstid på andre helligdage (dvs. kun åbne i seks sammenhængende timer mellem kl. 10.00 og …

Hvilken Primark i London er den største?

Den største Primark i London ligger i den østlige ende af Oxford Street. Den største Primark i London er på 14-28 Oxford Street, London W1D 1AR. I oktober 2017 blev denne butik relanceret som en butik med Harry Potter-tema.

Anbefalede: