Logo da.boatexistence.com

Gør quarter squats for at øge atletikken?

Indholdsfortegnelse:

Gør quarter squats for at øge atletikken?
Gør quarter squats for at øge atletikken?

Video: Gør quarter squats for at øge atletikken?

Video: Gør quarter squats for at øge atletikken?
Video: Йога на все тело ЖИРОСЖИГАЮЩИЙ комплекс. Ускоряем метаболизм и улучшаем работу эндокринной системы 2024, Kan
Anonim

For basketballspillere specifikt, gør det quarter squat til en nyttig metode til at opbygge eksplosiv styrke; forskning har fundet ud af at udføre quarter squats i en længere periode kan hjælpe med at øge atleternes vertikale springhøjde og reducere deres 40 yards sprinttider.

GØR quarter squats øger atletikken?

Quarter squats kan forbedre din eksplosive styrke . Med træning kan quarter squats aktivere muskler, der forbedrer din atletiske præstation under aktiviteter som sprint og lodret spring.

Gør squat dig mere atletisk?

Hvordan dette gavner dig. Power output er og har vist sig at være en god forudsigelse for atletisk præstation. Der er en stærk sammenhæng mellem squatstyrke, springhøjde og sprinthastighed. Jo mere kraftfuld du er, jo hurtigere løber du, og jo højere springer du.

Hvorfor er quarter squats dårlige?

Når der udføres quarter squads, arbejder de for det meste med quadriceps, quarter squats kan forårsage svage, ubalancerede gluteus- og hamstringsmuskler, hvilket vil resultere i knæskader og øget stress på dem. Derfor er det helt sikkert for dine knæ at sidde på hug og bryde parallelt ved hver gentagelse.

Hjælper halve squats dig med at hoppe højere?

Halv-squat-gruppen viste lignende stigninger i styrke som gruppe et, men de viste også signifikant større forbedringer i sprinthastighed og lodret spring end gruppen med fuld rep-range.

Anbefalede: