Hvor gammel er drawn mcintyre?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er drawn mcintyre?
Hvor gammel er drawn mcintyre?

Video: Hvor gammel er drawn mcintyre?

Video: Hvor gammel er drawn mcintyre?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Oktober
Anonim

Andrew McLean Galloway IV er en skotsk professionel wrestler, der i øjeblikket er signet til WWE, hvor han optræder på Raw-mærket under ringnavnet Drew McIntyre. McIntyre er to gange WWE Champion, en gang WWE Intercontinental Champion, en gang NXT Champion og en to gange WWE Tag Team Champion.

Hvem er Bobby Lashleys kone?

Kristal Marshall Los Angeles, Californien, U. S. Parker, Colorado, U. S. Kristal Melisa Marshall (født 11. november 1983) er en amerikansk model, skønhedsdronning og pensioneret professionel wrestler, som er bedst kendt for sin tid i World Wrestling Entertainment på sit SmackDown-mærke og i Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

Er den rigtige MVP?

Det er en årlig udmærkelse, der gives til en enkelt spiller i en sportsliga i slutningen af en sæson, som stemt af andre spillere, sportsskribenter og nogle gange fans. MVP har også udvidet til at henvise til enhver fremragende eller exceptionel præstation uden for sport.

Er Drew McIntyre skilsmisse?

Det tidligere WWE-talent Taryn Terrell (a/k/a Tiffany) meddelte tirsdag, at hun er gået fra sin mand Drew Galloway, bedre kendt som Drew McIntyre i WWE. "Med stor sorg annoncerer jeg afslutningen på mit ægteskab," skrev hun på sin Twitter-konto.

Hvem er John Cenas kone?

John Cenas kone: WWE-stjerne gifter sig med Shay Shariatzadeh i Florida - Sports Illustrated.

Anbefalede: