Logo da.boatexistence.com

Hvem er hush batman hush?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er hush batman hush?
Hvem er hush batman hush?

Video: Hvem er hush batman hush?

Video: Hvem er hush batman hush?
Video: Кто такой Тише? Друг детства Брюса Уэйна #шорты 2024, Kan
Anonim

Hush ( Dr. Thomas Elliot) er en fiktiv superskurk, der optræder i tegneserier udgivet af DC Comics, almindeligvis som en modstander af superhelten Batman. Hush optrådte første gang i Batman 609 (januar 2003) som en del af historien med 12 numre "Batman: Hush". Han blev skabt af Jeph Loeb og Jim Lee.

Er Hush Thomas Elliot or the Riddler?

Filmen blev udgivet 19. juli 2019 på DVD og Blu-ray og byder på en række forskelle fra tegneserierne: Bane er den, der kidnapper barnet i stedet for Killer Croc; Clayfaces tager form af Riddler, fængslet på Arkham Asylum, i stedet for Jason Todd; og gådemanden afsløres for at være Hush i stedet for Thomas …

Er Hush and the Riddler den samme person?

Hush er den primære antagonist af DC-animationsfilmen Batman: Hush. I et overraskende twist er hans karakter ikke identisk med hans modstykke fra DC Comics. I stedet er Hush den nye persona af den kriminelle bagmand Edward Nygma, også kendt som The Riddler.

Hvorfor ændrede de Hush til Riddler?

Dette føltes, som om de bevidst ønskede at trodse Jim Lee og Jeph Loeb, der skabte Hush ved at reducere deres skabelse til lort i denne film. Det gjorde Riddler mere til en latterlig karikatur af sig selv, da forsøget på at gøre ham til en uhyggelig og mystisk ny skurk var tvunget og latterligt.

Blev Robin Jokeren?

I Dark Knight Strikes Again genskaber Frank Miller Dick Grayson som en Robin, hvis bitterhed over for Batman gør ham til en ny skræmmende Joker. I Frank Millers The Dark Knight Strikes Again blev den originale Robin en mørk ny Joker.

Anbefalede: