Logo da.boatexistence.com

Hvem er smartest ironman eller batman?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er smartest ironman eller batman?
Hvem er smartest ironman eller batman?

Video: Hvem er smartest ironman eller batman?

Video: Hvem er smartest ironman eller batman?
Video: Batman vs Iron Man - Who Would Win? 2024, Kan
Anonim

Tony Stark er unægteligt mere intelligent end Batman, når det kommer til teknik og fysik. Han byggede Iron Man-dragterne. Bruce kan ikke engang konkurrere med Starks niveau af tekniske ekspertise, men Tony kan ikke engang nærme sig Bruces kriminologi- og psykologiuddannelse.

Hvem er smartere Bruce Wayne eller Tony Stark?

Tony Stark er en genial ingeniør og opfinder, han ved, hvordan man designer og bygger forskellige maskiner, inklusive Iron Man-dragter, våben, computere og endda A. I., som han alt sammen har bygget gennem årene. … Det er her Stark er langt mere avanceret end Bruce Wayne.

Hvem er smartere Iron Man eller Batman?

Batman er universelt hyldet som den klogeste mand i D. C. Comics, med Lex Luthor hans eneste rigtige konkurrence. Iron Man er derimod i det mindste den femte eller sjette smarteste karakter i Marvel-universet, hvor Richards, Victor Von Doom, Bruce Banner og Hank Pym alle menes at være mere intelligente.

Hvem er rigere Iron Man eller Batman?

I publikationens "Fictional 15"-artikel fra 2013 rangerede Forbes Tony Stark som den 4. rigeste karakter i al fiktion. I alt overstråler hans anslåede formue på $12,4 milliarder Bruce Waynes med $3,4 milliarder.

Hvad er Iron Man's IQ?

Deres vurdering: Tony Stark har en IQ i kvarteret 270, hvilket rent praktisk er stort set uden for skalaen. For at sætte det partitur i perspektiv, så tænk på, at det stemmer overens med det højeste, der nogensinde er optaget i vores ydmyge, superhelteløse univers.

Anbefalede: