Logo da.boatexistence.com

Virker korporlig afstraffelse i skolerne?

Indholdsfortegnelse:

Virker korporlig afstraffelse i skolerne?
Virker korporlig afstraffelse i skolerne?

Video: Virker korporlig afstraffelse i skolerne?

Video: Virker korporlig afstraffelse i skolerne?
Video: Dilemmafilm 17. Frokost på institution 2024, Kan
Anonim

Korporal afstraffelse bruges stadig i 21 delstaters offentlige skoler Fortalere siger, at metoden kan motivere børn til at opføre sig, men forskning tyder på noget andet. Trey Clayton, for eksempel, blev padlet gentagne gange i skolen som teenager, og fik til sidst en brækket kæbe og faldt ud.

Hvor effektiv er kropslig afstraffelse i skolerne?

Der er generel enighed om, at korporlig afstraffelse er effektivt til at få børn til at overholde det med det samme, mens samtidig er der forsigtighed fra forskere fra børnemishandling om, at korporlig afstraffelse i sagens natur kan eskalere ind i fysisk mishandling, skriver Gershoff.

Kører skoler stadig korporlig afstraffelse?

Fra og med 2014 bliver en elev i gennemsnit ramt på en offentlig skole i USA en gang hvert tredive sekund. Fra 2018 er korporlig afstraffelse stadig lovligt i privatskoler i alle amerikanske stater undtagen New Jersey og Iowa, lovligt i offentlige skoler i nitten stater og praktiseret i femten.

Hvorfor virker fysisk afstraffelse ikke?

Fysisk disciplin er langsomt faldende, da nogle undersøgelser afslører varige skader for børn. … Mange undersøgelser har vist, at fysisk afstraffelse - herunder tæsk, slag og andre midler til at forårsage smerte - kan føre til øget aggression, asocial adfærd, fysiske skader og psykiske problemer for børn.

Kan korporlig afstraffelse være godt?

Korporel afstraffelse er ikke engang et effektivt middel til børnedisciplin. Selvom straffen "virker" ved straks at stoppe en dårlig opførsel eller fremkalde en stærk følelsesmæssig reaktion fra et barn (dvs. græde), fremmer den ikke god opførsel.

Anbefalede: