Logo da.boatexistence.com

Hvornår var Starlight Express tændt i London?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var Starlight Express tændt i London?
Hvornår var Starlight Express tændt i London?

Video: Hvornår var Starlight Express tændt i London?

Video: Hvornår var Starlight Express tændt i London?
Video: Starlight Express London (January 12, 2001) 2024, Kan
Anonim

Showet åbnede på Apollo Victoria i London den 27. marts 1984 og tog den revolutionære tilgang til at bygge en racerbane hele vejen rundt om auditoriet. I april 1991 blev Starlight Express den næstlængste musical i Londons teaterhistorie på det tidspunkt.

Hvor længe kørte Starlight Express i London?

Andrew Lloyd Webbers rulleskøjte-ekstravaganza Starlight Express lukker i London i begyndelsen af næste år efter at være blevet set af mere end otte millioner mennesker over 17 år og opnået over 7.000 forestillinger.

Vil Starlight Express vende tilbage til London?

Andrew Lloyd Webbers musical Starlight Express vender tilbage til London for tre workshop-optrædener i koncertstil i The Other Palace i næste måned. Produktionen genforener det originale kreative team sammen med en gruppe skuespillere og musikere, som endnu ikke er blevet annonceret.

Hvornår blev Starlight Express opført første gang?

åbningsaften. Starlight Express åbnede i Apollo Victoria Theatre den 27. marts 1984. Lloyd Webber dedikerede materialet til sine børn, Imogen og Nicholas. Starlight Express' åbningsaften var berygtet.

Hvor har Starlight Express kørt uafbrudt siden 1988?

Andrew Lloyd Webbers "Starlight Express" er det mest populære musikalske show i Tyskland. Den er blevet opført uafbrudt siden 1988 og vil fejre sit 30-års jubilæum i år.

Anbefalede: