Logo da.boatexistence.com

Havde ken walibora en kone?

Indholdsfortegnelse:

Havde ken walibora en kone?
Havde ken walibora en kone?

Video: Havde ken walibora en kone?

Video: Havde ken walibora en kone?
Video: Siku Njema by Ken Walibora 2024, April
Anonim

Hans kone Ann Chebet og hans to børn Sheila Zawadi og Katila Samba var ikke til stede, da de er i USA og ude af stand til at rejse.

Hvad skete der med Ken Walibora?

NAIROBI, Kenya, 19. april – En obduktion har afsløret, at den berømte forfatter og respekterede journalist Ken Walibora blev stukket, før han blev ramt af en matatu i Nairobi. … En obduktion viser, at han døde af indre blødninger fra stiksåret og andre kvæstelser som følge af ulykken.

Hvilken stamme er Ken Walibora?

Sidstnævnte, Ken Walibora, er af Luhya-oprindelse Hans rigtige navn er Kennedy Waliaula (jf. Waititu 2005), og han opfandt sit pennenavn ved at erstatte den sidste del af sit navn. efternavn aula – “godt” eller “bedre” på Luhya (såvel som på Kiswahili) – med dets mere almindelige swahili-synonym bora, deraf Walibora.

Hvor mange bøger fik Ken Walibora?

Hvem var Ken Walibora? Han var en produktiv forfatter - mellem 1996, da Siku Njema udkom, og den dag han døde, havde han mere end 40 bøger til sit navn i forskellige genrer - romaner, noveller, skuespil og poesi.

Hvordan blev Ken Walibora dræbt?

Han var blevet væltet af en bus på Landhies Road i Nairobi timer tidligere, selv om en obduktion senere ville afsløre, at han også var blevet stukket, hvilket medførte undersøgelser af hans død ind i et spin. …

Anbefalede: