Logo da.boatexistence.com

Hvem Simons mor i Corrie?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Simons mor i Corrie?
Hvem Simons mor i Corrie?

Video: Hvem Simons mor i Corrie?

Video: Hvem Simons mor i Corrie?
Video: Justin Is Delivered His Final Verdict | Coronation Street 2024, Kan
Anonim

Simon Barlow er en fiktiv karakter fra den britiske ITV-sæbeopera, Coronation Street, og er blevet spillet af Alex Bain siden 2008. Karakteren blev oprindeligt spillet af tvillinger, Jake og Oscar Hartley, ved hans fødsel i 2003.

Hvad skete der med Simons mor i Coronation Street?

Den 24. oktober 2008 ringede Peter til sin far Ken fra Portsmouth for at informere ham om, at Lucy var død af brystkræft. Peter vendte tilbage til Weatherfield et par dage senere med sønnen Simon. Han afslørede, at Lucys døende ønske var, at den femårige skulle være sammen med sin far.

Hvem er Simons far i Coronation Street?

Simon John Barlow (né Richards) er søn af Peter og Lucy Barlow, født i 2003. Efter at have erfaret, at hendes mand havde begået bigami, tog Lucy Simon med til at bo i Australien, men nogen tid efter deres tilbagevenden til Storbritannien, døde Lucy af brystkræft og efterlod den femårige Simon i sin far Peters varetægt.

Hvorfor adopterede Leanne Simon i Coronation Street?

Leanne og Simon blev efterladt af frygt for deres sikkerhed, efter at narkohandleren Harvey opdagede, at de havde forrådt ham ved at arbejde med politiet. Selvom Nick nu har sin søn Sam i sit liv, valgte han at slutte sig til Leanne og Simon, da de flygtede – i håb om, at det ville være sikkert nok til at vende tilbage på et tidspunkt i fremtiden.

Hvem forlader Corrie 2021?

Sharon Gaskell (Tracie Bennett) - venstre

Corrie-skurk Sharon Bentley forlod brostenene i juni 2021. Skuespillerinden Tracie Bennett havde gentaget sin rolle som Rita Tanners tidligere plejedatter tilbage i april efter 22 år væk fra brosten.

Anbefalede: