Logo da.boatexistence.com

Kan abstracts have citater?

Indholdsfortegnelse:

Kan abstracts have citater?
Kan abstracts have citater?

Video: Kan abstracts have citater?

Video: Kan abstracts have citater?
Video: Curt Jaimungal on Reality, Consciousness, Theoretical Physics, Ego Integration, and ROEs 2024, Kan
Anonim

Undgå at citere kilder i dit abstrakt. … Abstraktet bør fokusere på din originale forskning, ikke på andres arbejde. Abstraktet skal være selvstændigt og fuldt forståeligt uden henvisning til andre kilder.

Hvad er abstracts i citat?

I henhold til videnskabelig stil og format [Council of Science Editors, Seventh Edition, 2006] skal møderesuméer citeres i følgende format: Forfatter(e) til abstract. Titel på abstrakt [abstrakt]. I: Konferencens navn eller titel på publikationen.; konference datoer; konferencested.

Hvordan citerer du et abstrakt i teksten?

En MLA-henvisning i teksten inkluderer typisk forfatterens efternavn og sidenummer i en parentes. Da et online abstrakt ikke har sidetal, skal du kun inkludere forfatterens efternavn. Placer din parentes i slutningen af enhver sætning, hvor du omskriver eller citerer abstraktet, inden for den afsluttende tegnsætning.

Indsætter du citater i en introduktion?

APA-retningslinjerne kræver eller forbyder ikke citater i en introduktion eller konklusion. … Valget af at bruge et citat i indledningen eller konklusionen er op til forfatteren. Hvis du bruger en interessant statistik til at fange læserens opmærksomhed, skal du sørge for at citere den.

Kan du bruge citater i en konklusion?

Norm alt det er ikke sædvanligt at bruge citater i konklusionen, men det er ikke forbudt Hvis det er logisk påkrævet og væsentligt, skal det ikke indvendes. I den afsluttende del af en artikel er citater ikke nødvendige, da det er dine egne fund, fortolkning og forklaring.

Anbefalede: