Logo da.boatexistence.com

Har abstracts citater apa?

Indholdsfortegnelse:

Har abstracts citater apa?
Har abstracts citater apa?

Video: Har abstracts citater apa?

Video: Har abstracts citater apa?
Video: Abstract: The Art of Design | Es Devlin: Stage Design | FULL EPISODE | Netflix 2024, Juli
Anonim

I et APA Style-papir placeres abstraktet på en separat side efter titelbladet (side 2). … Undgå at citere kilder i dit abstrakt. Der er to grunde til dette: Abstraktet bør fokusere på din originale forskning, ikke på andres arbejde.

Har APA-abstrakt brug for citater?

Et APA-abstrakt er omkring 150–250 ord langt. … Undgå at citere kilder i dit abstrakt. Der er to grunde til dette: Abstraktet skal fokusere på din originale forskning, ikke på andres arbejde.

Hvordan citerer du et abstrakt i APA?

Angiv titlen på tidsskriftet, bindnummer og sider, artiklen optræder på. Titlen og bindnummeret skal være kursiv. For eksempel: American Journal of Nursing, 47, 317-347. Hvis du har fået adgang til abstraktet på tryk, er dit citat afsluttet.

Er det OK at citere et abstrakt?

MLA Style Center

Meget få omstændigheder kræver, at der citeres et abstrakt. Citér aldrig et abstrakt som en genvej, en måde at undgå at læse og citere hele det publicerede arbejde på. Dette svarer til at citere resuméet af et værk, som du ville finde på en bogomslag eller på et websted som CliffsNotes.

Hvordan citerer du et abstrakt i APA 7?

Abstrakt. APA 7th udgave giver ikke vejledning i, hvordan citeres sammendrag. Men hvis du kun bruger information fra abstraktet, men den fulde tekst af artiklen også er tilgængelig, råder vi dig til at tilføje "[Abstract]" efter artiklen eller kildenavnet.

Anbefalede: