Logo da.boatexistence.com

Var kullene ægte på kontoret?

Indholdsfortegnelse:

Var kullene ægte på kontoret?
Var kullene ægte på kontoret?

Video: Var kullene ægte på kontoret?

Video: Var kullene ægte på kontoret?
Video: Lille Bo Familien Andersen Jeg Har Set En Rigtig Negermand 1970 2024, Kan
Anonim

“ Dette var ikke rigtige kul,” sagde skuespilleren i podcasten. De måtte ikke have rigtig ild, så de inkluderede en i postproduktionen. … "Folk har nævnt, at jeg ser ud til, at mine fødder gør virkelig ondt, efter jeg går hen over de varme kul, og de har spekuleret på, om jeg virkelig gik på glødende kul," sagde Fischer.

Var The Office Coal Walk ægte?

Jenna Fischer gik ikke på rigtige kul Men hun tager et øjeblik på at gå hen over de varme kul. Fans spørger ofte Fischer, om det var rigtige varme kul. "Dette var ikke rigtige kul," sagde skuespilleren på podcasten. De måtte ikke have rigtig ild, så de inkluderede en i efterproduktionen.

Hvor filmede de The Office stranddag?

Afsnittet blev skrevet af Jennifer Celotta og Greg Daniels og instrueret af Harold Ramis. Optagelserne fandt sted ved en falsk strand nær Hansen Dam, da det var "den dystreste sø, [de kunne] finde." Besætningen måtte håndtere varme temperaturer i løbet af dagen og "koldt" vejr om natten.

Hvordan klarede Pam kulgangen?

Pam gik over glødende kul og hældte derefter sit hjerte ud Den sidste udfordring er, at finalisterne skal gå hen over glødende kul, men ingen vil gøre det det. Michael afviser Pam, når hun melder sig frivilligt, men da alle taler i en gruppe, smutter hun og går barfodet hen over kullene.

Er John Krasinski og Rainn Wilson venner i det virkelige liv?

I årenes løb har skuespillerne, der medvirkede i hitshowet, været meget åbne omkring det faktum, at de alle er gode venner og forbliver i kontakt med hinanden den dag i dag.

Anbefalede: