Logo da.boatexistence.com

Skal du chokere en børnepool?

Indholdsfortegnelse:

Skal du chokere en børnepool?
Skal du chokere en børnepool?

Video: Skal du chokere en børnepool?

Video: Skal du chokere en børnepool?
Video: Trap Shooting Tips from Olympian Kayle Browning (American vs. International, and Gun Chokes) 2024, Kan
Anonim

chokerer en oppustelig pool: En gang om ugen, eller hvis klorniveauet ved et uheld falder til tæt på nul, eller hvis vandet var forurenet med dyr eller festdyr, skal du øge klorniveauet højt med 0,2 oz Pool Shock pr. 100 gallons vand Du kan også bruge uparfumeret blegemiddel ved at bruge 2,0 oz pr. 100 gallons vand.

Har du brug for at chokere en lille pool?

Hver pool er anderledes, og pools behøver ikke at blive chokerede, medmindre de skal chokeres – for at fjerne bakterier, alger, kloraminer eller andre forurenende stoffer, eller for at hjælpe med at rense grumset poolvand eller et andet vandproblem. … En anden anvendelse er, når en pool ikke kan opnå en god kloraflæsning.

Kan jeg bruge stød i en oppustelig pool?

Du kan bruge enten et chloreret produkt eller et ikke-klor-chokoxidationsmiddel til at nedbryde kombineret klor i vandet. Chokering af poolen kan også fjerne overskydende badeaffald og synlige alger. Chokering bør udføres, når kombinerede klorniveauer overstiger 0,5 ppm.

Hvordan holder jeg min børnepool ren naturligt?

Hvordan holder jeg en børnepool ren uden kemikalier? Hvis du simpelthen ikke ønsker at bruge kemikalier til at holde din børnepool ren, er der et alternativ. I stedet for klor, brug destilleret hvid eddike. Tilføj 1/2 kop for hver 100 liter vand i din pool.

Kan jeg tilføje klor til en børnepool?

Små oppustelige børnebassiner og vandrutsjebaner i plast har ikke den samme beskyttelse mod bakterier, som en swimmingpool, et spabad eller en vandlegeplads har. Det er fordi det er usikkert at tilsætte bakteriedræbende desinfektionsmidler, såsom klor eller brom, til vandet i børnebassiner og vandrutsjebaner.

Anbefalede: