Logo da.boatexistence.com

Hvor bruges synkronmotor?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bruges synkronmotor?
Hvor bruges synkronmotor?

Video: Hvor bruges synkronmotor?

Video: Hvor bruges synkronmotor?
Video: РАЗРЯД 300 АМП!!! Генератор из синхронного двигателя СВЧ 220В своими руками 2024, Kan
Anonim

Synkronmotorer bruges norm alt i applikationer, hvor der kræves en konstant og præcis hastighed. Typiske anvendelser af disse laveffektmotorer er positioneringsmaskiner. De bruges også i robotaktuatorer. Synkronmotorer bruges også i kuglemøller, ure, pladespillere og pladespillere

Hvor bruger vi synkronmotorer?

I området med fraktioneret hestekræfter bruges de fleste synkronmotorer hvor præcis konstant hastighed er påkrævet Disse maskiner bruges almindeligvis i analoge elektriske ure, timere og andre enheder, hvor korrekt tid er påkrævet. I industrielle størrelser med større effekt har synkronmotoren to vigtige funktioner.

Hvor bruges store synkronmotorer?

Synkronmotorer bruges ofte i store anlæg til at drive den centrale luftkompressor. En stor synkronmotor kan bruges til at styre effektfaktoren for hele anlægget, og kompensere den efterslæbende effektfaktor for et stort antal mellemstore og små induktionsmotorer.

Hvor bruges induktionsmotor?

AC-induktionsmotorer er de mest almindelige elektriske motorer i verden. Disse enkle, pålidelige og økonomiske motorer findes i køleskabe, vaskemaskiner og ovne, såvel som transportører, pumper, vindere, vindtunneller og andet industrielt udstyr.

Hvad er applikationerne til synkrongenerator?

Synkrone generatorer bruges almindeligvis til vindmølleapplikationer med variabel hastighed på grund af deres lave rotationssynkrone hastigheder, der producerer spændingen ved netfrekvensen. Synkrongeneratorer kan være et passende valg til drift med variabel hastighed af vindmøller [166, 167].

Anbefalede: