Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger latakia?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger latakia?
Hvor ligger latakia?

Video: Hvor ligger latakia?

Video: Hvor ligger latakia?
Video: Боевики атаковали опорный пункт Сирийской армии в северной Латакии 2024, Kan
Anonim

Latakia, arabisk Al-Lādhiqīyah, by og muḥāfaẓah (guvernement), nordvestlige Syrien Byen, hovedstaden i guvernementet, ligger på det lavtliggende Raʿs Ziyārah-næs, der projekter i Middelhavet. Det var kendt af fønikerne som Ramitha og for grækerne som Leuke Akte.

Er Latakia i Syrien sikkert?

Der er en krig i gang, og der er usandsynligt mange mennesker, der soler på strandene. latakia er den mest sikre by i Syrien nu, du kan gå, og du vil opdage, at alt er ok, som om der ikke sker noget i Syrien !

Hvad er befolkningen i Latakia Syrien?

Den nuværende byområdebefolkning i Lattakia i 2021 er 669, 000, en 1.98 % stigning fra 2020. Lattakias byområdebefolkning i 2020 var 656.000, en stigning på 1,71 % fra 2019. Byområdets befolkning i Lattakia i 2019 var 645.000, en stigning på 1,42 % fra 2018.

Er Damaskus den ældste by i verden?

Den gamle by i Damaskus regnes for at være blandt de ældste konstant beboede byer i verden Udgravninger ved Tell Ramad i udkanten af byen har vist, at Damaskus var beboet som tidligt som 8.000 til 10.000 f. Kr. … Byen var hovedstaden i Umayyad-kalifatet.

Hvilket land ligger byen Damaskus i?

Damascus, Syrien - Seneste begivenhed. Damaskus er hovedstaden i Den Syriske Arabiske Republik; det er sandsynligvis også landets største by, efter nedgangen i befolkningen i Aleppo på grund af kampen om byen.

Anbefalede: