Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger statshuset?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger statshuset?
Hvor ligger statshuset?

Video: Hvor ligger statshuset?

Video: Hvor ligger statshuset?
Video: Аренда на Тенерифе. Запреты, разрешения, лицензия - что нужно знать прежде чем купить недвижимость 2024, Kan
Anonim

Massachusetts State House, også kendt som Massachusetts Statehouse eller New State House, er statens hovedstad og regeringssæde for Commonwe alth of Massachusetts, beliggende i Beacon Hill-kvarteret i Boston.

Kan du gå ind i Massachusetts State House?

Med en hjørnesten lagt af Samuel Adams i 1795 og en kuppel kobberet af Paul Revere i 1802, er dens marmorgulve korridorer og rummelige ceremonielle rum fyldt med kunstværker, der skildrer vores stats unikke arv. Vi byder dig velkommen til at besøge State House online eller personligt.

Er State House åbent for offentligheden?

Tours - Statshuset er kun åbent for offentligheden for selv-guidede ture. State House er et centrum for aktivitet året rundt, og besøgende er altid velkomne. Selvguidede ture er tilgængelige hele året rundt. Guidede ture for walk-in besøgende tilbydes fra slutningen af juni til oktober.

Hvorfor besøgte dronning Elizabeth Old State House?

Den 11. juli 1976, som en del af sit Boston-besøg for at fejre USA's 200-års jubilæum, turnerede dronning Elizabeth II i Old State House med sin mand.

Hvad bruges New Jersey State House til?

Bygningen huser begge kamre i den lovgivende forsamling (Senatet og Generalforsamlingen) samt kontorer for guvernøren, løjtnantguvernøren og flere statslige regeringsafdelinger.

Anbefalede: