Logo da.boatexistence.com

Hvem er stetson wrights far?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er stetson wrights far?
Hvem er stetson wrights far?

Video: Hvem er stetson wrights far?

Video: Hvem er stetson wrights far?
Video: NFL / Detroit Lions Mock Draft 2.0 | Detroit Lions Podcast 2024, Kan
Anonim

Cody Wright er ikke kun hans far, han er også hans træner. Når det er gå-tid, stimler han rundt i sliskerne som et NASCAR-pitbesætning og hjælper sine sønner med at sadle op.

Er rodeoen Wrights mormoner?

Mens Bill Wright, patriarken for denne store mormonfamilie, kæmper for at styre ranchen, fortsætter hans sønner og børnebørn med at dominere pro-rodeo-kredsløbet, og alle kender deres navne med kendskab til sporten. … I tidligere år finansierede ranchen familiens rodeohobby.

Hvem er Rusty Wright?

Sjove fakta om Rusty: Han er det ældste barn af Cody og ShaRee Wright. Cody er en 2-dobbelt verdensmester sadel bronc rytter. Rusty og hans kone, Morgan, har tre børn, en søn, Rookie, og en datter Memphis fik selskab af babypigen Malone tidligere på året. …

Er Stetson Ryder og Rusty Wright brødre?

Ryder er den yngste verdensmester gennem tiderne, Rusty har en Calgary-titel såvel som den nuværende National Western-titel, og yngre bror Stetson (som rider tyre ud over broncs) er den regerende verdensmester i hele verden.

Gifte Stetson Wright sig?

Efter WNFR vil Stetson og hans forlovede, Callie, byde deres første datter velkommen i januar. Parret planlægger at gifte sig kort efter WNFR. Stetson starter 2020-sæsonen i Denver.

Anbefalede: