Logo da.boatexistence.com

Tæller spardamen som knusende hjerter?

Indholdsfortegnelse:

Tæller spardamen som knusende hjerter?
Tæller spardamen som knusende hjerter?

Video: Tæller spardamen som knusende hjerter?

Video: Tæller spardamen som knusende hjerter?
Video: People who broke Queen Elizabeth's heart #shorts 2024, Kan
Anonim

Hvis en spiller har føringen, og alt han har tilbage er hjerter (spardame betragtes som et hjerte), kan han føre et hjerte. DEN SORTE DAME: Spdronningen er et "minus"-kort ud over hjerterne, der tæller 13 Fokus i spillet er således at undgå at vinde den sorte dame, idet hjerterne er relativt små.

Hvad gør spardronningen i hjerter?

I Hearts-familien af kortspil er spardamen norm alt betragtet som et uheldigt kort; det er eponymet for Black Maria- og Black Lady-varianterne af Hearts. Den spiller, der ender med spardamen efter en kamp, scorer 13 point (point skal undgås i dette spil).

Hvorfor er spardronningen dårlig i hjerterne?

- også en rolle i spillet. Den, der vinder det kort i et trick, får en 13-points straf. Det gør spardamen lige så dårlig som alle hjerterne tilsammen Du spiller hjerter til en fastsat score, og vinderen af spillet er den spiller, der har den laveste score, når en anden spiller går over toppen.

Hvad hedder spardronningen i hjerter?

Kælenavnet " Black Lady" for spardronningen er tæt forbundet med spillet Hjerter, som ofte omtales med alternative navne som Black Lady, Black Maria, og Black Widow.

Hvad slår spardame i hjerter?

Spades. På trods af at spillet har navnet "Hearts", er den vigtigste kulør i et spil hjerter faktisk spar. … Fordi spardronningen er 13 point værd, hvilket er lige så meget som alle hjerterne tilsammen. At undgå spardronningen (når du ikke skyder månen) er dit primære mål hver runde.

Anbefalede: