Logo da.boatexistence.com

Kan jeg drysse kanel i min have?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg drysse kanel i min have?
Kan jeg drysse kanel i min have?

Video: Kan jeg drysse kanel i min have?

Video: Kan jeg drysse kanel i min have?
Video: ШАРЛОТКА мягкая, как ПУХ! Тесто с СЕКРЕТОМ! Готовим дома 2024, Kan
Anonim

Selv indendørs dyrkede planter kan have gavn af en smule kanel. Kanel er mest effektiv i drivhuse, hvor den kan bruges til at dræbe spindemider, hvidfluer og andre almindelige skadedyr. Alt du skal gøre er at drysse kanel på overfladen af jorden omkring dine planter

Vil kanel dræbe mine planter?

Bare rolig, det vil ikke skade dine planter 3) Kanel som rodhormon. Kanel er meget billigere end det kemiske rodhormon, de sælger i den store kassebutik og lige så effektivt! Lad bare stiklingen tørre lidt, og påfør derefter kanelpulver på stilken, før du planter stiklingen.

Hvad gør det at drysse kanel i din have?

Cinnamon forhindrer afdæmpningssygdom At drysse kanel på jordoverfladen, når frøene er plantet, forhindrer, at afdæmpningssygdommen dræber dine planter. Kanel er et godt svampemiddel. Det dræber svampesporer i jorden og forhindrer dem i at inficere dine planter.

Kan jeg putte kanel direkte på planter?

Kanel som rodemiddel er lige så nyttig som pilevand eller hormonrodspulver. En enkelt påføring på stilken, når du planter stiklingen, vil stimulere rodvækst i næsten alle plantesorter. … Hæld en skefuld på et køkkenrulle og rul fugtige stilkeender i kanelen. Plant stilkene i frisk pottejord.

Hvor meget kanel skal jeg putte på planter?

Det er relativt nemt at lave en kanelspray til planter. Bland 4 spiseskefulde til en halv gallon vand. Ryst det kraftigt og lad det sidde i et par timer. Si væsken gennem en sigte eller kaffefilter.

Anbefalede: