Logo da.boatexistence.com

Bliver afvist som usag?

Indholdsfortegnelse:

Bliver afvist som usag?
Bliver afvist som usag?

Video: Bliver afvist som usag?

Video: Bliver afvist som usag?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Når en domstol nægter et forslag som et forslag, , giver det ikke beslutningen, fordi forslaget nu er irrelevant. Når en part fremsætter et forslag, beder den retten om at tage stilling til en bestemt anmodning. … Med andre ord, afvisningsbegæringen på grund af manglende personlig jurisdiktion er nu behandlet, fordi sagen er slut.

Hvad betyder det, når en sag afvises som omhandlet?

I USA's retssystem er en sag uafklaret, hvis yderligere retssager med hensyn til til det ikke kan have nogen effekt, eller begivenheder har placeret det uden for rækkevidde af loven. Derved er sagen blevet frataget praktisk betydning eller gjort rent akademisk.

Hvad betyder det, når en sag er uafgjort?

Fordi føderale domstole kun har forfatningsmæssig autoritet til at løse faktiske tvister (se sag eller kontrovers), kan retssager ikke anlægges eller fortsættes, efter at det pågældende spørgsmål er blevet løst, hvilket efterlader ingen direkte tvist for en domstol at løse. I et sådant tilfælde siges sagen at være "omtvistet ".

Hvad er et omstridt punkt i loven?

Et problem eller en tvist, der forbliver uafklaret eller åben for debat . Et problem, som det ville være upraktisk, ikke kritisk, hypotetisk eller akademisk.

Hvad er læren om uvidenhed?

: en doktrin i retsproceduren: en domstol vil ikke behandle eller afgøre en tvistesag, medmindre den omfatter et spørgsmål, der ikke anses for omhandlet, fordi det involverer offentlighedens interesse eller forfatningsmæssigt spørgsmål og vil sandsynligvis blive gentaget og på anden måde undgå gennemgang eller løsning.

Anbefalede: