Logo da.boatexistence.com

Vil marinette ende med luka?

Indholdsfortegnelse:

Vil marinette ende med luka?
Vil marinette ende med luka?

Video: Vil marinette ende med luka?

Video: Vil marinette ende med luka?
Video: ЛУКА или АДРИАН!? Кто будет парнем Маринетт? ШКОЛЬНЫЙ БАЛ Ледибаг и Супер-Кота в реальной жизни 2024, Kan
Anonim

Okay, så i sæson 3 blev det afsløret, at Luka var virkelig forelsket i Marinette, og Kagami var virkelig forelsket i Adrien, og det i slutningen af sæson, Marinette endte med Luka, og Adrien endte med Kagami.

Er Marinette forelsket i Luka?

Deres forhold er involveret i en kærlighedstrekant mellem Marinette, ham og Adrien Agreste. … Luka elsker virkelig Marinette.

Er Marinette og Luka kærester i sæson 4?

I episode Truth har Luka helt sikkert den værste dag i sit liv. Han og Marinette dater endelig, men da vi så dem nærmest kysse i biografen, løber Marinette væk og bliver ved med at forsvinde gennem hele daten uden at forklare årsagen.

Kyssede Marinette Luka?

Og det faktum, at Marinette kysser Luka på læberne, men hun kysser Adrien på kinden, skræmmer mig! ADVARSEL: INGEN HADER!!! HVIS DU HADER, LÆS IKKE!!! … Han ville ikke have, at nogen skulle såre Marinette, fordi han elsker hende så højt.

Vil Adrien og Kagami slå op?

Bittersød afslutning: Adrien og Kagami slår op, og deres venskab er ekstremt anstrengt. Det eneste lyspunkt er, at de begge er villige til at forsøge at redde det. Og mens Ladybug og Cat Noir er sårede over dagens begivenhed og deres brud med deres respektive partnere, bekræfter de deres tillid til hinanden.

Anbefalede: