Logo da.boatexistence.com

Kan jeg slette systemreserveret partition?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg slette systemreserveret partition?
Kan jeg slette systemreserveret partition?

Video: Kan jeg slette systemreserveret partition?

Video: Kan jeg slette systemreserveret partition?
Video: How to create Partition on Windows 10 | Partition Hard Drives 2024, Kan
Anonim

Du kan dog ikke bare slette den reserverede systempartition. Fordi opstartsindlæserfilerne er gemt på den, starter Windows ikke korrekt, hvis du sletter denne partition. For at slette den systemreserverede partition skal du først flytte opstartsfilerne fra den systemreserverede partition til det primære Windows-systemdrev.

Hvad sker der, hvis jeg sletter systemreserveret partition?

Dybest set, hvis den systemreserverede partition indeholder OS-oplysninger eller boot-filer, og du sletter den direkte, vil du møde OS vil ikke starte problem Med andre ord, computeren kan ikke starte, hvis du direkte sletter den systemreserverede partition uden at kontrollere, om den kan slettes.

Hvad er den systemreserverede partition, og kan du slette den?

Du kan dog ikke bare slette den systemreserverede partition. Fordi opstartsindlæserfilerne er gemt på den, starter Windows ikke korrekt, hvis du sletter denne partition. For at slette den systemreserverede partition skal du først for at flytte opstartsfilerne fra den systemreserverede partition til det primære Windows-systemdrev.

Hvordan sletter jeg systemreserveret partition?

Højreklik på den systemreserverede partition. Vælg Slet lydstyrke… fra pop op-menuen. Klik på knappen Ja for at bekræfte sletningen. Den plads, der bruges af den systemreserverede partition, skulle nu blive vist som ikke-allokeret.

Kan jeg slette systemreserveret partition i GPT?

Denne partition er skjult, og du kan ikke finde den i Windows File Explorer. Nogle brugere vil gerne slette den for at frigøre mere plads. Du kan dog ikke slette det ved Diskhåndtering, fordi det er beskyttet af systemet. Du skal henvende dig til et professionelt værktøj.

Anbefalede: