Logo da.boatexistence.com

Kan du købe axion på binance?

Indholdsfortegnelse:

Kan du købe axion på binance?
Kan du købe axion på binance?

Video: Kan du købe axion på binance?

Video: Kan du købe axion på binance?
Video: 📟 PayPal Запускает НОВЫЙ СТЕЙБЛКОИН - Чем это Грозит? | PayPal Cтейблкоин | Прогноз Криптовалюты 2024, Kan
Anonim

Du skal bruge Ethereum(ETH) for at købe Axion(AXN) Du kan købe ETH med et debet-/kreditkort direkte inde i mange wallets eller på en centraliseret børs (CEX) som Coinbase, Binance eller Kraken, og send det derefter til din personlige tegnebog.

Hvordan investerer jeg i Axion?

Det bedste sted at købe Axion er på vores auktionsplatform, hvor du kan få en automatisk 10 % rabat sammenlignet med køb på markedet. Når den daglige auktion slutter, kan du satse din AXN for at få alle fordelene ved vores utrolige økosystem. AXN er også tilgængelig på Uniswap, hvis du gerne vil købe på børsen.

Er Axion en god investering?

Hvis du leder efter virtuelle valutaer med et godt afkast, kan AXN være en dårlig, højrisiko 1-årig investeringsmulighed. Axion-pris svarende til 0,000183 USD pr. 2021-10-14, men din nuværende investering kan blive devalueret i fremtiden.

Hvilke mønter kan jeg købe på Binance?

Binance accepterer en bred vifte af valutaer og gør det nemt for dig at købe krypto ved hjælp af USD, EUR, CNY, AUD, INR, RUB og andre fiat-valutaer. Du kan også bruge en lang række accepterede stablecoins såsom Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC) og Tether (USDT) til at købe krypto.

Hvorfor er Binance forbudt i USA?

For eksempel annoncerede italienske tilsynsmyndigheder den 15. juli, at Binance ikke længere var autoriseret til at operere i landet. Så sent som i maj 2021 var Binance under undersøgelse af den amerikanske regering for skattesvig og hvidvaskning af penge, ifølge rapportering fra Bloomberg.

Anbefalede: