Logo da.boatexistence.com

Skal ægløsningstesten være positiv, hvis du er gravid?

Indholdsfortegnelse:

Skal ægløsningstesten være positiv, hvis du er gravid?
Skal ægløsningstesten være positiv, hvis du er gravid?

Video: Skal ægløsningstesten være positiv, hvis du er gravid?

Video: Skal ægløsningstesten være positiv, hvis du er gravid?
Video: Can you use an ovulation test as a pregnancy test? | Quick Question 2024, Kan
Anonim

Så teoretisk, hvis du er gravid, og du bruger en ægløsningstest, kan du få et positivt resultat Det er dog også meget muligt for dig at være gravid og f.eks. en ægløsningstest for ikke at give et positivt resultat. Du tror måske, du ikke er gravid, når du virkelig er det. Graviditetstests er mere pålidelige.

Kan en ægløsningstest opdage tidlig graviditet?

De er ikke beregnet til at opdage graviditet, og en positiv ægløsningstest betyder ikke, at du er gravid - det er det, vi har hjemmegraviditetstest til! Men du har måske hørt om nogle kvinder, der bruger deres ægløsningstest som en graviditetstest.

Kan en ægløsningstest være negativ, hvis du er gravid?

En ægløsningstest er ikke så følsom som en graviditetstest, så den optager ikke hCG så tidligt som en graviditetstest vil, og den kræver højere niveauer af hCG for at blive positiv. Derudover er der ingen måde at skelne mellem, om testen detekterer dine LH- eller HCG-niveauer.

Forbliver LH-stigningen høj, hvis du er gravid?

Nej, LH-stigningen forbliver ikke forhøjet, når man er gravid. Faktisk er LH-niveauerne virkelig lave under graviditeten (< 1,5 IE/L), og derfor ikke aktive på endeorganer og væv.

Hvad ville LH-niveauet være, hvis jeg var gravid?

gravide kvinder: mindre end 1,5 IE/L. kvinder efter overgangsalderen: 15,9 til 54,0 IE/L. kvinder, der bruger prævention: 0,7 til 5,6 IE/L. mænd mellem 20 og 70 år: 0,7 til 7,9 IE/L.

Anbefalede: