Logo da.boatexistence.com

Kunne ægløsningstest vise graviditet?

Indholdsfortegnelse:

Kunne ægløsningstest vise graviditet?
Kunne ægløsningstest vise graviditet?

Video: Kunne ægløsningstest vise graviditet?

Video: Kunne ægløsningstest vise graviditet?
Video: Does an ovulation prediction test detect the same hormone as a home pregnancy test? 2024, Kan
Anonim

De er ikke beregnet til at opdage graviditet, og en positiv ægløsningstest betyder ikke, at du er gravid - det er det, vi har hjemmegraviditetstest til! Men du har måske hørt om nogle kvinder, der bruger deres ægløsningstest som en graviditetstest.

Vil ægløsningstesten være positiv, hvis jeg er gravid?

Så teoretisk, hvis du er gravid, og du bruger en ægløsningstest, kan du få et positivt resultat Det er dog også meget muligt for dig at være gravid og f.eks. en ægløsningstest for ikke at give et positivt resultat. Du tror måske, du ikke er gravid, når du virkelig er det. Graviditetstests er mere pålidelige.

Kan 2 streger på en ægløsningstest betyde, at du er gravid?

I modsætning til en graviditetstest er to streger alene ikke et positivt resultat, da din krop laver LH ved lave niveauer gennem hele din cyklus. Et resultat er kun positivt, hvis testlinjen (T) er lige så mørk eller mørkere end kontrollinjen (C).

Hvordan ser en ægløsningstest ud, hvis man er gravid?

Hvis du er gravid, får du muligvis en svagt positiv ægløsningstest, der faktisk registrerer hCG, ikke LH. Dette er mere sandsynligt, jo længere du er i graviditeten, da dine niveauer af hCG i urinen vil være højere.

Forbliver LH-stigningen høj, hvis du er gravid?

Nej, LH-stigningen forbliver ikke forhøjet, når man er gravid. Faktisk er LH-niveauerne virkelig lave under graviditeten (< 1,5 IE/L), og derfor ikke aktive på endeorganer og væv.

Anbefalede: