Logo da.boatexistence.com

I overnaturligt hvad er sam?

Indholdsfortegnelse:

I overnaturligt hvad er sam?
I overnaturligt hvad er sam?

Video: I overnaturligt hvad er sam?

Video: I overnaturligt hvad er sam?
Video: sam being so very sam for 6 minutes 2024, Kan
Anonim

Samuel "Sam" William Winchester (f. 2. maj 1983) var en jæger såvel som en Man of Letters sammen med sin ældre bror Dean. Han er en af hovedpersonerne i Supernatural. Både Sam og Dean er i familie med Winchester- og Campbell-familierne - henholdsvis en Letters-familie og en Hunting-familie.

Hvad er så specielt ved Sam i det overnaturlige?

Sams overnaturlige evner er resultatet af, at han blev fodret med Azazels dæmonblod, mens han var et spædbarn. … Sam har også vist tegn på sansende ånder, engang udvist telekinesis og immunitet over for visse dæmoniske kræfter.

Er Sam ond i det overnaturlige?

I sæson 6 virkede sjælløse Sam en smule ond på grund af hans mangel på empati, men blev generelt omt alt som RoboSam. I begyndelsen af 15.04 Atomic Monsters har Sam et mareridt, hvor han omfavnede dæmonblodet og blev leder af dæmonhæren, som Azazel havde tænkt sig.

Hvad er Sam Winchesters evner?

Sam har vist sig at besidde talenter såsom telekinesis og prækognitive evner (manifisterer som visioner). Som serien skred frem, har Sam lært at videreudvikle sine kræfter, så han kan uddrive dæmoner fra deres menneskelige kar og til sidst dræbe dæmoner.

Er Sam fra supernatural en vampyr?

Sam Winchester var en jæger, der blev vampyr i en fremtid, som Gud forestillede sig, hvis det lykkedes for Winchester-familien at spærre ham væk.

Anbefalede: