Logo da.boatexistence.com

Har eddie and venom et barn?

Indholdsfortegnelse:

Har eddie and venom et barn?
Har eddie and venom et barn?

Video: Har eddie and venom et barn?

Video: Har eddie and venom et barn?
Video: "WE ARE VENOM" Ending Scene - Venom (2018) Movie CLIP HD 2024, Kan
Anonim

Dylan Brock er søn af Eddie Brock og Anne Weying Da Anne knyttede sig til Venom-symbioten Venom-symbioten I forbindelse med symbioten blev de to væsenet kendt som Venom. I løbet af denne tid affødte den syv afkom og en klon, og dets første barn fik senere tre af sine egne, alle symbioterne var Carnage, Scream, Lasher, Phage, Agony og Riot https://en.wikipedia.org › wiki › Symbiote_(tegneserier)

Symbiote (tegneserier) - Wikipedia

hun blev på en eller anden måde gravid med Dylan. Han blev skabt af symbioterne for at ødelægge deres gud Knull og adskille ham fra Hive-Sindet.

Er Eddie og gift sammen?

Deres fælles had til Spider-Man bandt dem først sammen, men til sidst de danner et partnerskab, der fører dem til at blive antihelten Venom. …

Har Venom et barn?

Mens Venom-symbioten var i fangenskab, blev tvunget til at føde fem afkom - Riot, Lasher, Phage, Agony og Scream - som var bundet til PMC'er hyret af Life Foundation.

Bliver Eddie Brock gravid?

Eddie Brock og Venom-symbioten har holdt deres barn hemmeligt indtil nu - hvor Eddie skal fusionere med barnet og skabe en ny helt.

Er blodbad Eddie og gifte barn?

Andre velkendte symbioter er Carnage, et afkom af Venom, der, da de blev fusioneret med sin mest berygtede vært, Cletus Kasady, har tjent som fjende af både Spider-Man og Gift; og Anti-Venom, som opstod, da Venom-symbioten fusionerede igen med Brock efter en lang splittelse og fik et nyt hvidt udseende og yderligere …

Anbefalede: