Logo da.boatexistence.com

Hvad er gavnlig retrograd saturn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gavnlig retrograd saturn?
Hvad er gavnlig retrograd saturn?

Video: Hvad er gavnlig retrograd saturn?

Video: Hvad er gavnlig retrograd saturn?
Video: Saturn Retrograde In Birth Chart (Astrology) 2024, Kan
Anonim

Hvis Saturn er din fordelsplanet, og den går retrograd, er resultaterne gunstige. Det hjælper dig også med at fuldføre dine forsinkede opgaver. … Når Saturn er retrograd i horoskop (ikke på vej) betyder personen manglede ansvar i tidligere liv såvel som i dette liv

Hvordan ved du, om Saturn er gavnlig eller ondsindet?

Traditionelt betragtes Mars og Saturn som de ondsindede planeter, hvor Mars er den mindste ondsindede og Saturn den største. De er modstandere af de gavnlige planeter som Jupiter og Venus, som derimod siges at give held.

Giver retrograd Saturn gode resultater?

" Saturn retrograd er ikke en dårlig transit," siger astrolog Lisa Stardust til Refinery29."Når den karmiske planet Saturn begynder at sænke farten, giver det os tid til at reflektere over forhold som forhold og vores roller på arbejdet." … "Norm alt i løbet af denne tid ser vi folk begå mere," siger Stardust.

Hvad sker der, når Saturn bliver retrograd?

Når Saturn går retrograd, dens effekt vender indad, og opmuntrer dig til at reflektere og gennemgå grundlaget, strukturerne, traditionerne, reglerne og begrænsningerne i dit liv og spørge dig selv, om de tjener deres formål, eller hvis de skal skifte.

Er retrograde planeter gavnlige eller ondsindede?

Vakri grahas eller retrograde planeter giver ikke altid dårlige resultater, de tilskynder til genovervejelse af funktioner forbundet med dem. Når planeter er retrograde, forbedres deres magt til at gøre godt eller ondt, så bliver velgørende planeter mere velvillige og ondsindede planeter mere ondsindede

Anbefalede: