Logo da.boatexistence.com

Er cavolo nero grønkål?

Indholdsfortegnelse:

Er cavolo nero grønkål?
Er cavolo nero grønkål?

Video: Er cavolo nero grønkål?

Video: Er cavolo nero grønkål?
Video: У вас есть капуста Каволо Неро? Сделайте этот восхитительный соус за 15 минут! #shorts 2024, Kan
Anonim

Cavolo nero, også kendt som toscansk grønkål eller sort grønkål, er en brassica, der minder meget om grønkål. Den stammer fra Italien, men dyrkes nu i Storbritannien. Dens navn, som betyder 'sortkål' på italiensk, hentyder til dens slående mørkegrønne farve.

Hvad er forskellen mellem cavolo nero og grønkål?

Cavolo nero (billedet ovenfor) er en type grønkål, også kendt som sortkål eller toscansk grønkål. Den er ikke-hjertig med lange stroplignende blade, der ligner savoykål i konsistensen. … Cavolo nero kan bruges på på samme måde som kål eller i retter med en tydelig italiensk smag.

Kan du erstatte grønkål med cavolo nero?

Hvis du ikke kan finde Cavalo nero, kan du erstatte:

Krøllet grønkål - som har en hårdere tekstur. ELLER - Collard greens - let at finde, men tager længere tid at tilberede. ELLER - kinesisk grønkål (gai lan) - kan være sværere at finde, tilberedes hurtigt. ELLER - Grøn chard - let at finde, og tilberedningstiden er omtrent den samme.

Er cavolo nero godt for dig?

Ligesom grønkål er det en god kilde til lutein, der kan hjælpe med øjensundheden, såvel som vitamin K, som spiller en rolle i at opretholde normale knogler, og A og C, som hjælper immunsystemet til at fungere norm alt. Cavolo nero er en betydelig kilde til B-vitaminer som folinsyre, hvilket er vigtigt under graviditet.

Er cavolo nero det samme som grønkål?

Cavolo nero er krøllkålens høje, mørke italienske fætter Denne sorte grønkål, eller sortkål, som det nogle gange kaldes, er fyldt med vitaminer og jern, der oprindeligt kommer fra Toscana. Dens robuste tekstur og attraktive blade gør den til et populært valg blandt kokke, der leder efter en lidt sødere kålerstatning.

Anbefalede: