Logo da.boatexistence.com

Skal bestyrelsen kapitaliseres?

Indholdsfortegnelse:

Skal bestyrelsen kapitaliseres?
Skal bestyrelsen kapitaliseres?

Video: Skal bestyrelsen kapitaliseres?

Video: Skal bestyrelsen kapitaliseres?
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2024, Kan
Anonim

Capitalize bestyrelsen for direktører, når det er en del af et egentligt navn, f.eks. "Arizona Chapter Board of Directors", og når det er en del af en overskrift. Bestyrelse med små bogstaver, når det bruges alene eller før den rigtige titel, f.eks. "bestyrelsen for First National Bank. "

Skal tavlen skrives med stort?

Bestyrelsen er altid med stort, og Medlemmet bør kun skrives med stort, når det bruges som en formel titel. Eks. Bestyrelsesmedlem Johnson præsenterede beslutningen.; Johnson er et af tre nye bestyrelsesmedlemmer i år. Bestyrelseslokale - Norm alt ét ord.

Har bestyrelsen stort B?

Når tavlen ikke bruges med det fulde juridiske navn på den enhed, den betjener, må ikke skrive store bogstaver. Bankens bestyrelse mødes kvartalsvis. Referat fra bestyrelsesmødet i går vil blive distribueret i næste uge.

Er bestyrelsen CP-stil med store bogstaver?

Skal udtrykket "bestyrelse" skrives med stort? Angiv "bestyrelse", når det er en del af den formelle titel. Ellers der er ingen grund til at skrive med stort bogstav.

Bruger du navnet på en komité med stort?

Undgå at bruge store bogstaver i en komité, et center, en gruppe, et program, et institut eller et initiativ , medmindre det er officielt anerkendt og formelt navngivet. Brug de officielle, rigtige navne på mangeårige udvalg og grupper og formelt udviklede programmer og initiativer med stort begyndelsesbogstav.

Anbefalede: