Logo da.boatexistence.com

Hvad er et hyperplan i lineær algebra?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et hyperplan i lineær algebra?
Hvad er et hyperplan i lineær algebra?

Video: Hvad er et hyperplan i lineær algebra?

Video: Hvad er et hyperplan i lineær algebra?
Video: Linear Algebra for Machine Learning: Line, Plane, Hyper Plane :@ Applied AI Course 2024, Kan
Anonim

Et hyperplan er en højere-dimensional generalisering af linjer og planer Ligningen for en hyperplan er w · x + b=0, hvor w er en vektor normal på hyperplanet og b er en offset. … Hvis y > 0, så er x på den ene side af hyperplanet, og hvis y < 0, så er x på den anden side af hyperplanet.

Er en linje et hyperplan?

Som et eksempel er et punkt et hyperplan i 1-dimensionelt rum, en linje er et hyperplan i 2-dimensionelt rum, og et plan er et hyperplan i 3- dimensionelt rum. En linje i det 3-dimensionelle rum er ikke et hyperplan og adskiller ikke rummet i to dele (komplementet af en sådan linje er forbundet).

Hvad er forskellen mellem et fly og et hyperplan?

er, at plan er (geometri) en flad overflade, der strækker sig uendeligt i alle retninger (f.eks. vandret eller lodret plan), mens hyperplan er (geometri) en n''-dimensionel generalisering af et plan; et affint underrum med dimension ''n-1'', der opdeler et ''n-dimensionelt rum (i et endimensionelt rum er det et punkt; i …

Hvad er et hyperplan i geometri?

I geometri er et hyperplan et underrum, hvis dimension er én mindre end dets omgivende rum. Hvis et rum er 3-dimensionelt, er dets hyperplaner de 2-dimensionelle planer, mens hvis rummet er 2-dimensionelt, er dets hyperplaner de 1-dimensionelle linjer.

Hvad er hyperplane i maskinlæring?

Hyperplaner er beslutningsgrænser, der hjælper med at klassificere datapunkterne Datapunkter, der falder på hver side af hyperplanet, kan tilskrives forskellige klasser. Også dimensionen af hyperplanet afhænger af antallet af funktioner.… Ved at bruge disse støttevektorer maksimerer vi marginen for klassificeringen.

Anbefalede: