Logo da.boatexistence.com

Hvem kaldte Peter fra Joppa til kejsersnit?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kaldte Peter fra Joppa til kejsersnit?
Hvem kaldte Peter fra Joppa til kejsersnit?

Video: Hvem kaldte Peter fra Joppa til kejsersnit?

Video: Hvem kaldte Peter fra Joppa til kejsersnit?
Video: Session C (The Party is Here 2006) Peter Jackson 2024, Kan
Anonim

For det andet, i kapitel 10:1, blev Cornelius, en høvedsmand fra den romerske hær, som var stationeret i Cæsarea, fort alt af englen: "Send straks budbringere til Joppe og tilkald en vis Simon, den, der er kendt som Peter. Han er gæst hos garveren Simon, hvis hus ligger tæt på kysten." (Apostelgerninger 10:5-6)

Hvem tog med Peter til Cæsarea?

Når Cornelius' mænd ankommer, forstår Simon Peter, at gennem dette syn befalede Herren apostlen at forkynde Guds ord til hedningerne. Peter ledsager Cornelius' mænd tilbage til Cæsarea. Da Cornelius møder Simon Peter, falder han for Peters fødder.

Hvad betyder Peters syn i Apostlenes Gerninger, kapitel 10?

Som Apostlenes Gerninger gør det klart, er kristne ikke forpligtet til at følge denne hellighedskodeks. Dette er tydeliggjort i Peters syn i ApG 10:15. Peter får at vide, ' Hvad Gud har gjort rent, skal du ikke kalde almindeligt … Den del af loven er ikke længere bindende, og kristne kan nyde rejer og svinekød uden at skade samvittigheden.

Siger Bibelen, at al mad er ren?

Kristus erklærede, at alle fødevarer er rene for os at spise, idet han sagde, at det ikke er mad, der besmitter et menneske, men det er de ting, der kommer fra hans hjerte, der er vigtigere.

Hvilken mad spiste Jesus?

Baseret på Bibelen og historiske optegnelser spiste Jesus højst sandsynligt en kost, der ligner middelhavsdiæten, som omfatter fødevarer som grønkål, pinjekerner, dadler, olivenolie, linser og supper. De bagte også fisk.

Anbefalede: